Puiu Hasotti: Mircea Geoana este singurul vinovat ca Traian Basescu a castigat alegerile in 2009

Puiu Hasotti, liderul senatorilor PNL, l-a acuzat public, sambata, pe Mircea Geoana ca fiind cel vinovat pentru realegerea lui Traian Basescu in functia de presedinte.

“Il acuz public pe Mircea Geoana ca este singurul vinovat ca Traian Basescu a castigat alegerile in 2009. Pentru Mircea Geoana, recunostinta fata de PNL care l-a sustinut neconditionat in 2009 in turul doi al alegerilor prezidentiale este cea mai grea povara. Mircea Geoana inainte de a moraliza pe cineva din politica ar trebuie sa elibereze imediat vila RA-APPS pe care o ocupa in mod ilegal si imoral”, a sustinut Hasotti, intr-o declaratie facuta sambata, pentru Mediafax.

Declaratia acestuia vine la putin timp dupa ce Mircea Geoana a criticat PNL.

“Eu sunt un om calm si rabdator care are capacitatea sa inteleaga, dar atunci cand Antonescu, aliatul nostru si candidatul nostru la USL, cel putin astazi, spune ca partidul nostru, aliatul sau principal, care i-a acordat paritate in Guvern desi suntem dublu in talie fata de dansii, vine si spune ca suntem un partid sovietic? Noi, partid sovietic?”, a sustinut Mircea Geoana.

Sursa foto: PNL