Puiu Hasotti: PNL nu doreste sa schimbe Ministerul Finantelor sau Ministerul de Interne

Senatorul PNL, Puiu Hasotti, a infirmat, joi seara, zvonurile potrivit carora PNL ar urma sa renunte la Ministerul Administratiei si Internelor (MAI), in schimbul unul alt minister detinut in prezent de PSD, insa a admis ca in politica, orice este posibil, o decizie in acest sens urmand a fi luata vineri.

Hasotti a declarat ca partidul din care face parte nu va renunta la MAI, decat daca se doreste acest lucru in PNL, iar o decizie in acest sens va fi luata vineri, in Delegatia Permanenta a partidului.

“PNL  nu poate pierde MAI decat daca doreste sa-l dea la schimb cu un alt minister. Sa fim foarte atenti la formulare, suntem intr-un parteneriat cu trei alte partide politice. Iar parteneriatul functioneaza”, a spus Hasotti.

Intrebat daca se va da MAI la schimb cu un alt minister, Puiu Hasotti a declarat ca in politica orice este posibil, insa a adaugat ca nu are cunostinta de o asemenea rocada.

“In politica aproape totul este posibil. Dupa cunostinta mea, nu, nu dorim sa schimbam Ministerul Finantelor si nici Ministerul de Interne. Doar daca PNL doreste acest lucru, atat va trece la PSD. Maine va fi Delegatia Permanenta si Biroul politic. Eu nu stiu asa ceva”, a mai spus Puiu Hasotti, senator PNL.

Tot astazi, Victor Ponta s-a intalnit la Senat cu Crin Antonescu. Discutiile au avut loc in biroul presedintelui PNL, iar la intalnire au fost prezenti si vicepremierii Liviu Dragnea si Gabriel Oprea, precum si Daniel Chitoiu.

Vezi aici ce au discutat, joi dupa-amiaza, Ponta si Antonescu la Senat

Ponta a declarat, dupa discutiile cu Antonescu, ca nu va face niciun comentariu pana la sedinta de vineri a PNL, lucru pe care l-a stabilit cu presedintele PNL.

“Am stabilit cu d-nul Antonescu ca pana maine la sedinta PNL sa nu fac niciun fel de comentariu, nici live, nici pe surse. Pana maine nu fac niciun fel de comentariu si pot sa ma tin de acest lucru. Cand am o intelegere cu domnul Crin Antonescu, nu fac niciun comentariu. Am avut o discutie foarte buna.

Foto: Mondo News