PUMNALE, BAIONETE si MACETE, descoperite in cel mai mare TARG din Sectorul 4

Primarul Sectorului 4, Cristian Popescu-Piedone, a coordonat o ampla actiune de control in cadrul targurilor care functioneaza la sfarsit de saptamana pe raza Sectorului 4.

Potrivit unui comunicat al Primariei Sectorului 4, Cristian Popescu-Piedone, insotit de politisti locali, a verificat daca obiectele expuse spre vanzare intrunesc conditiile legale specifice.

In urma controalelor, au fost depistate, in cel mai mare TARG organizat in Sectorul 4, trei persoane care comercializau arme albe – PUMNALE, BAIONETE, MACETE si box-uri.

Citeste si: AMENZI de peste 1,5 milioane de lei, aplicate pana acum AGENTILOR ECONOMICI din Sectorul 4

In consecinta, primarul Sectorului 4 a dispus ridicarea tuturor acestor obiecte si sanctionarea respectivilor indivizi cu amenzi totalizand 6.000 de lei.

Citeste si: SANCTIUNI de 120.000 de lei, aplicate AGENTILOR ECONOMICI din Sectorul 4

“Nu avem nimic impotriva organizarii acestor targuri, in care, din cauza situatiei materiale precare, unii ajung sa-si vanda saracia. Ei reprezinta cazuri sociale, nu un pericol public. In schimb, cand vine vorba despre cei care pun, cu buna stiinta, in vanzare arme albe, atunci avem datoria de a ne sesiza si actiona in consecinta. Nu de putine ori, asupra unor tineri teribilisti, participand la conflictele izbucnite in strada, politistii locali ai Sectorului 4 au gasit astfel de arme. Incercam sa prevenim producerea unor incidente neplacute, actionand pentru siguranta cetatenilor si protejarea integritatii fizice a acestora”, a spus Cristian Popescu-Piedone.

Sursa foto: Primaria Sectorului 4