PUNCT DE COLECTARE pentru AJUTORAREA persoanelor afectate de INUNDATII, in Sectorul 6

Primaria Sectorului 6, prin Directia Generala de Asistenta Sociala si Protectia Copilului Sector 6 si Directia Generala de Politie Locala, a demarat de luni o actiune de strangere de bunuri si alimente destinate persoanelor afectate de INUNDATII.

PUNCTUL DE COLECTARE este situat in incinta Clubului Seniorilor Sector 6 din Calea Plevnei nr. 234 si functioneaza de luni pana vineri intre orele 08.00 si 19.00 si sambata, intre orele 08.00 si 14.00.

Cetatenii Sectorului 6 sunt asteptati la punctual de colectare cu alimente neperisabile, apa imbuteliata, obiecte de imbracaminte igienizate si electrocasnice in stare de functionare.

In actiunea caritabila s-a implicat si Directia Generala de Politie Locala Sector 6, care va asigura securitatea transportului spre localitatile sinistrate. In data de 7 august, primul convoi cu AJUTOARE destinate persoanelor afectate de INUNDATII se va indrepta spre Vaideeni, judetul Valcea, una dintre cele mai afectate localitati.

Citeste si: CAMPANIE UMANITARA pentru SINISTRATI, demarata de Primaria Sectorului 3

Campania umanitara este sustinuta de institutile publice din Sectorul 6, asociatii, oganizatii nonguvernamentale, dar si de reprezentanti ai societatii civile.

Tot la initiativa Primariei Sectorului 6, in perioada imediat urmatoare mai multi copii din zonele afectate vor fi gazduiti intr-un centru social din comunitate si vor participa la programe non-formale de petrecere a timpului liber.

Citeste si: “AJUTOR DE LA BUCURESTENI”, campanie de strangere de ajutoare pentru persoanele afectate de inundatii

„Pentru cei care locuiesc in localitatile afectate, un sprijin oricat de mic inseamna un ajutor nepretuit. Sunt oameni care isi plang rudele disparute, casele distruse sau bunurile luate de  ape. Va asteptam alaturi de noi pentru a-i ajuta!”, a declarat RARES MANESCU, primarul Sectorului 6.

Sursa foto: noutati-ortodoxe.ro