PUNCTUL G la BARBATI: Cum sa-l STIMULEZI pentru un ORGASM INCENDIAR! FOTO in ARTICOL

Desi este un subiect tabu, atat pentru barbati cat si pentru femei, punctul G la barbati exista cu adevarat si poate fi stimulat foarte usor.

Inainte de a incepe insa mica aventura, trebuie sa-l intrebi daca acest lucru i-ar face placere, pentru ca o sa fie nevoie de o stimulare anala.

Punctul G la barbati este reprezentat de prostata, care se afla pe canalul anal. Ce face prostata? Ajuta la reproducere si in acest scop secreta un fluid in sperma inaintea ejacularii, ajutand astfel la mobilitatea spermei si prelungind viata acesteia dupa ce a fost ejaculata.

PASUL 1 – Relaxeaza-ti iubitul

O sa fie incordat si speriat la inceput, mai ales daca n-a mai trecut prin asta pana acum. Trebuie sa fii precauta si sa te misti foarte incet. Unghiile trebuie sa fie taiate, ai nevoie de foarte mult lubrifiant si de multa rabdare.

Citeste si: SEX ORAL: 5 reguli de baza pentru INCEPATOARE

Incepe cu un masaj relaxant si usor senxual si coboara usor spre zona feselor jucandu-te cu degetele si patrunzand usor spre zona anusului.

PASUL 2 – Stimuleaza prostata extern

Nu te arunca din prima spre anus ci mai intai maseaza-i usor prostata extern. Folosind degetul mijlociu si cel aratator, maseaza usor perineul (zona care se afla intre anus si testicole). Cu cealalta mana maseaza-i penisul si nu uita sa fii atenta la ce anume ii place in timp ce faci asta. Daca reactioneaza la anumite miscari mai bine, continua pe acel drum. Acum poti folosi lubrifiantul si ii poti introduce usor un deget (sau mai multe) in anus. El ar trebuie sa fie intins pe spate in acest moment.

PASUL 3 – Exploreaza punctul G

Introdu degetul incet in anus si incearca sa “gasesti”, cu buricul degetelor, un tesut in forma rotunda, ca un bulb, aceasta fiind prostata. In timp ce ii masezi usor prostata, intreaba-l daca vrea sa o apesi mai tare sau mai incet sau daca ii place doar sa fie atins si atat.

Citeste si: SEX ANAL: 7 sfaturi pentru o partida fara dureri

PASUL 4 – ORGASMUL

Spune-i ca va simti o senzatie de urinare care este insa falsa, multi barbati se sperie de acest lucru. Desi multi barbati spun ca pot avea orgasm doar prin stimularea prostatei, daca ii faci si sex oral in acelasi timp orgasmul va fi incendiar.

Sursa articol: www.ele.ro