„Pune sanii aici” sau „plesneste-ma, tati!” Tatuaje de rasul lumii, facute din dragoste

Multe persoane iau decizii neinspirate, sub un impuls de moment, iar apoi au de suferit toata viata. Un tatuaj realizat din dorinta de a impresiona partenera poate sa para o idee buna la inceput, dar va fi aproape imposibil de sters, dupa ce relatia se rupe.

Cei care si-au facut tatuajele prezentate mai jos nu s-au gandit insa la acest risc. Bucurosi, indragostiti, ei si-au facut tatuaje ciudate, care cu siguranta le-au produs necazuri mai tarziu.

CITESTE SI: 10 modele de tatuaje inedite pentru casatoriti

Un tanar, de exemplu, a crezut ca este amuzant sa-si tatueze in palme mesajul „pune sanii aici” . Nu putem sti inca daca femeile cu care se intalneste el sunt impresionate de aceasta idee sau daca, dimpotriva, prefera sa pastreze distanta.

Un alt barbat si-a tatuat pe brat numele iubitei, doar ca in timp iubita s-a schimbat. La fel si tatuajul, care nu a disparut insa, ci numele anterior a fost pur si simplu taiat cu o linie si completat de numele actualei partenerei, jos. Procedura a fost repetata de mai multe ori. Astfel, „ingeniosul” client s-a trezit cu o adevarata lista de nume ale iubitelor pe brat, scrie Yourtango.

Cuplurile decid uneori sa-si faca tatuaje impreuna, dar ele au sens doar cand sunt vazute impreuna: inimioare care se unesc sau piese de puzzle care corespund pentru a forma un intreg.

 

Sursa: adevarul