Purtatorul de cuvant al PSD sustine ca la Londra sunt sectii goale de vot. Dovada, un filmulet realizat cu telefonul mobil. SURSE: FILMUL AR FI DE IERI

gabriela-firea

Purtatorul de cuvant al PSD, Gabriela Fire aa vorbit duminica dupa-amiaza, intr-o conferinta de presa, despre propaganda facuta de contracandidatii sai cu privire la cozile imense de la sectiile de votare din diaspora. Ea a prezentat un filumet facut cu telefonul mobil de la o sectie de votare din Londra unde nu este aproape nimeni. Ea a explicat ca filmuletul a fost realizat in jurul pranzului.

“Avem dovada ca se incearca formarea unei opinii gresite in legatura cu votul din diaspora. La Londra exista multe persoane care doresc sa voteze, iar la unele sectii din zona nu este nimeni”, a spus Firea, inainte sa prezinte filmuletul facut la intrarea intr-o sectie de votare.

Citeste si: FOTO INCREDIBIL. ANTENA 3 SUSTINE CA SECTIILE DE VOT DIN DIASPORA SUNT GOALE!

“Se creeaza sentimentul ca turul II nu este organizat corespunzator, ca romanii trebuie sa stea la cozi imense. Sunt sectii la care nu vin romani din diaspora, in schimb exista alte concentrari la o sectie”, a mai spus aceasta.

De precizat ca sectia de votare prezentata de PSD se afla la aproximativ 150 de km de Londra. UNELE VOCI SUSTIN CA FILMUL AR FI DE IERI

CITESTE SI: VIDEO. NOI IMAGINI CU HAOSUL DE LA SECTIILE DE VOTARE DIN ANGLIA, ITALIA SI FRANTA

Purtatorul de cuvant al PSD a comentat si pe seama unui sms aparut in presaprin care se reclama ca PSD a folosit politia locala pentru a transporta cetateni la vot.

“A aparut un sms otravit atribuit conducerii PSD. Vreau sa resping cu fermitate aceasta intoxicare de presa, acest sms nu a transmis de conducerea noastra. Ma rerefer la cel care spune sa opreasca transportul masinilor politiei locale cu alegatori. Nu am folosit politia locala pentru a transporta cetateni la vot. Conducerea PSD nua transmis un astfel de sms”, completat Gabriela Firea.

Firea a mai spus ca a depus plangere penala in acest sens. “Am depus plangere penala in legatura cu declaratia reprezentantului ACL privind aceasta intoxicare, e o metoda pe care am mai cunoscut-o pe care speram sa o vedem sfarsita, iar romanii sa stie adevarul. Noi intotdeauna am luptat cu arme curate si democratice”, a incheiat aceasta.