Puterea de seductie a dialogului: barbatii care “te fac din vorbe”

“Nu subestima niciodata un barbat care se pricepe la vorbe” este un adevar cu care majoritatea femeilor se confrunta.

Exista barbati celebrii pentru abilitatea de a cuceri femeile prin puterea cuvantului – sunt acei barbati care au devenit constienti de cat de multe a facut un singur cuvant, o singua virgula, de-a lungul istoriei.

CITESTE SI: Cum iti dai seama ca ea a avut orgasm. Semnele clare, care arata ca nu mimeaza placerea

Tot ei sunt, spre deosebire de altii, inzestrati de la natura, cu o capacitate mare de a aseza cuvintele mereu la locul potrivit, de a le da rezonanta atipica, dar extatica pentru a cuceri iremediabil o femeie.

Aproape un fenomen, barbatii “buni la vorba” castiga, dezbina, cuceresc mult mai usor decat multi care iubesc la fel de sau chiar mai sincer, dar nu stiu sau nu sta in firea lor sa se destainuie, sa (se) marturiseasca, sa cumpere stele pe cer, sa vanda iluzii…

Asadar, in fata unor barbati care isi exprima sentimentele prin fapte, “Don Juan-ii” vorbelor ies mereu castigatori – ieftin, fara efort prea mare, cu un strop de pasiune si multa vorbarie.

Poate cuvintele lor nu rezista foarte mult in timp, poate nu ei sunt tot cei care vor rade la urma, dar ei sunt, sigur, cei care ametesc minti, fac suflete sa vibreze, ochi sa planga, ganduri sa revina obsesiv.

Acesti oratori straluciti stiu intotdeauna cand trebuie sa faca un compliment si cand trebuie sa arunce in joc o critica constructiva. Sunt, deseori, filfisoni, atotcunoscatori, carismartici si amuzanti.

Isi sincronizeaza perfect privirea cu citate celebre si, fara sa realizezi, te-ai si pierdut in bratele lor.

Desi par superficiali, barbatii care cuceresc prin vorbe nu sunt neaparat de condamnat – daca nu ar fi ei, nu ar mai exista amintiri romantice, scrisori sau mesaje electronice care sa te faca sa oftezi.

N-ai mai invata ce inseamna desertaciune, dar nici patima, n-ai adormi cu gandul la cele trei versuri contopite spontan, in timp ce te astepta la barul din colt.

Apoi, nimeni nu poate sa ii condamne ca nu ar iubi sau ca nu ar fi adeptii relatiilor serioase, doar ca, ce-i drept, sufera de o credibilitate vestejita.

Istoria a demonstrat ca majoritatea dintre ei este mai putin stabila decat cei care sunt mai pragmatici, care vorbesc mai putin, dar intreprind mai mult. Acesti barbati flirteaza constant si cu oricine… Insa, nu exista un adevar absolut in acest sens, exista “cei mai multi”, dar exista si exceptii. Exista femei care traiesc o viata cu barbatii care le-au “castigat” numai prin declaratii si femei pentru care acesti barbati au ramas doar aventurile lor de poveste. Unele femei se ataseaza mai repede de barbatii care se ghideaza mai mult pe utilitatea practica si altele care nu pot trai fara bucuria discutiilor sau unele care isi doresc o combinatie intre cele doua.

In cele mai multe cazuri, aremele cuceritoriilor prin vorbe sunt:

1. Subiectele emotionale de tipul: amintiri din copilarie, planuri de viitor, pasiunile ei.

2. Preiau controlul conversatiei – el dicteaza ce se vorbeste si incotro se duce discutia.

3. Atrage atentia prin indicii non-verbale.

4. Nu spun neaparat bancuri sau replici haioase, ci pur si simplu se distreaza. Celor mai multe femei le place sa se simta libere, sa se distreze.

5. Tehnica tachinarii eficace intotdeauna.

6. Devin intimi, declarativ.

7. Emit opinii despre femeile din fata lor carora le place sa auda parerile celorlalti despre cum sunt, despre cum gandesc…

8. Nu folosesc prea multe complimente, incercare disperata de a impresiona are exact efectul invers.

9. Nu folosesc foarte multe intrebari, ci mai degraba judecati de valoare, pareri personale.

CITESTE SI: DE CE BARBATII NU GEM IN PAT? IATA EXPLICATIA CLARA

10. Evita discutiile care plictisesc.

 Sursa; one