Puterea machiajului. De ce si-a dat un proaspat casatorit sotia in judecata?

Un barbat proaspat casatorit si-a dat in judecata sotia pe motiv ca este prea urata. Barbatul nu isi vazuse consoarta nemachiata inainte de nunta. Un mire a avut parte de socul vietii lui cand si-a vazut consoarta nemachiata imediat dupa nunta. Barbatul a dat-o in judecata pe proaspata sa sotie, potrivit „Daily Mirror‟, pe motiv ca a suferit o „trauma pshiologica‟ atunci cand i-a vazut chipul fara machiaj, cerandu-i daune de 18.500 de euro.

Presa straina a consemnat ca femeia nu si-a dat niciodata machiajul jos inainte de nunta, iar atunci cand a facut-o, in apartamentul nuptial, l-a bagat in sperieti pe mire. Barbatul nu a recunoscut-o pe cea careia tocmai ii jurase credinta vesnica. Mai mult decat atat, acesta a crezut ca sotia lui este de fapt un hot care a venit sa jefuiasca apartamentul.

CITESTE SI:Cele mai rapide coafuri de nunta. Vezi video

„Femeia era foarte frumoasa si atractiva atunci cand purta machiaj, inainte ca ei doi sa se casatoreasca, dar in dimineata de dupa nunta, atunci cand a vazut-o fara machiaj, sotul ei a fost de-a dreptul inspaimantat‟, a declarat o persoana care a participat la proces, scrie publicatia „Emirates 247‟.

 

Sursa: adevarul