PUTEREA SEXUALA a LENJERIEI INTIME: De ce sa fie purtata INAINTE sau in TIMPUL sexului

Viata sexuala anosta? Se prea poate ca micile detalii care “construiesc” viata sexuala in cuplu sa fie, in realitate, plictisitoare. Iar un astfel de “mic detaliu” este lenjeria intima.

Parcursul sexual intr-un cuplu arata aproximativ asa. Mai intai au loc partide de sex incendiare inaintea carora ambii parteneri au depus eforturi pentru a arata cat mai senzual, multe dintre ele sunt spontane si implica mai mult de un “numar”. Apoi, incet-incet, fara sa-ti dai seama, ajungi sa faci sex o data la cateva zile bune, poate chiar saptamani, inainte de culcare, abia sinchisindu-te sa-ti dai jos tricoul de casa sau bluza de pijama. Si totul se termina in cel mult zece minute, intr-un singur “numar”. Astfel multe cupluri ajung sa aiba o viata sexuala anosta, intrata intr-o rutina care macina treptat legatura dintre parteneri.

CITESTE SI: Sunt CELE MAI DORITE FEMEI din lume, dar care NU SUNT BUNE LA PAT! 

REVIGORAREA RELATIEI SEXUALE ESTE, INSA, LA INDEMANA ORICARUI CUPLU CARE VREA SA IASA DIN RUTINA, DIN PLICTISEALA. IAR O SOLUTIE LA INDEMANA ESTE LENJERIA INTIMA.

Lenjeria intima este una dintre cele mai putin costisitoare moduri de a readuce pasiunea si romantismul in dormitor, atat pentru femei, cat si pentru barbati. Purtand o lenjerie intima mai sexi, ea se simte mai feminina, mai atragatoare, mai dorita de partenerul ei, iar el este in vizual sedus de ea. Si nici nu e nevoie de lenjerii intime foarte sofisticate, scumpe. Orice iese din tiparul “hainelor de dormit”, care dezvaluie mai multa piele este binevenit si are efect.

In cazul barbatului, a-si vedea partenera imbracata sexi, intr-o lenjerie intima, are un efect revigorant atat asupra instinctelor lui sexuale, cat si asupra propriul ego. Barbatul constientizeaza ca ea a depus acest mic efort pentru el, ca vrea sa-l faca sa se simta special, caci doar el o vede intr-o astfel de ipostaza, si in acelasi timp ii sunt starnite instinctele sexuale.

CITESTE SI: O ACTRITA celebra, GOALA pe INTERNET. IMAGINILE au facut RAVAGII!

Dar si pentru femei purtarea unei lenjerii intime inainte de sex sau chiar in timpul sexului ajuta la intarirea sexualitatii si a legaturii intime cu partenerul ei. Femeia isi redobandeste astfel statutul de femeie, inainte de cel de sotie, mama sau orice altceva. Isi intareste sexualitatea prin simplul fapt ca se va simti mai increzatoarele in fortele ei de seductiei si mult mai sexi imbracata in lenjerie intima, in fata partenerului ei, nu intr-o pereche de pijama.

SFATURI PENTRU ALEGEREA LENJERIEI INTIME PENTRU SEX:

Pentru barbati: cei care vor sa-si bucure, sa-si destinda partenerele de cuplu pentru a crea o atmosfera mai “calda” pentru sex, pot apela la flori si la dulciuri. Dar florile se ofilesc, iar dulciurile ingrasa. Asa ca mai bine apeleaza la trucul cumpararii de lenjerie intima. Indicat este sa fie o lenjerie intima sexi de calitate, nu neaparat sofisticata. Pot cumpara ocazional un set sexi cu sutien si chiloti uitandu-se la marimile trecute pe etichetele trecute pe articolele deja purtate pe partenerele lor.

Pentru femei: da fuga la un magazin de lenjerii intime si trimite un mesaj iubitului cu o poza cu tine intr-o lenjerie intima probata atunci. O sa devina nerabdator sa te vada asa in persoana!

Sursa www.lyla.ro