PUTIN, pregatit sa poarte discutii cu Francois Hollande

Presedintele rus, VLADIMIR PUTIN, a declarat, sambata, ca este pregatit sa aiba discutii cu omologul sau francez, FRANCOIS HOLLANDE, in marja ceremoniilor dedicate debarcarii din Normandia, care vor avea loc la 6 iunie.

“Vor avea loc intalniri? Din ceea ce am inteles, presedintele francez ar dori sa avem o astfel de intalnire in privat si sa discutam probleme legate de relatiile bilaterale, de agenda internationala”, a declarat PUTIN, raspunzand unei intrebari pentru AFP.

Citeste si: VLADIMIR PUTIN: ESTE IMPOSIBIL DE IZOLAT RUSIA

“Eu sunt, bineinteles, deschis la orice fel de discutii. Daca agenda presedintelui francez ii permite, il voi intalni cu placere, pentru a vorbi probleme care prezinta un interes reciproc”, a continuat presedintele rus, care s-a exprimat in cadrul unei intalniri cu agentiile internationale de presa in marja Forumului Economic de la Sankt Petersburg.

Prezenta lui PUTIN la ceremoniile dedicate debarcarii aliatilor in Normandia (vestul Frantei), la 6 iunie, a fost confirmata la inceputul lui mai, Parisul anuntand ca isi mentine invitatia, in pofida escaladarii tensiunii intre rusi si occidentali.

PUTIN IL IRONIZEAZA PE OBAMA: CINE ESTE EL SA JUDECE?! DE CE NU SI-A GASIT UN LOC DE MUNCA LA VREO INSTANTA?

Sursa foto: rt.com