PUTIN: Rusia va reactiona PROPORTIONAL la apropierea NATO de granitele sale

SISTEMUL ANTIRACHETA care se apropie de frontierele Federatiei Ruse este parte a sistemului ofensiv al SUA, scos spre periferie, a declarat, marti, presedintele rus VLADIMIR PUTIN. 

Seful de la Kremlin a atentionat ca Rusia “va reactiona” la apropierea infrastucturii NATO de granitele ruse, informeaza ITAR-TASS si RIA Novosti.

Citeste si: RAZBOI UCRAINA: PESTE 40.000 DE SOLDATI RUSI LA GRANITA COMUNA CU FEDERATIA RUSA

“Vom reactiona adecvat si proportional la apropierea infrastructurii militare a NATO de granitele noastre si nu vom lasa fara atentie desfasurarea apararii antiracheta globale si majorarea rezervelor de arme strategice de mare precizie”, a declarat PUTIN in timpul reuniunii de marti a Consiliului de Securitate al Rusiei.

“Ni se spune adesea ca SISTEMUL ANTIRACHETA este un sistem defensiv. Nu este adevarat, acesta este un sistem ofensiv, parte a sistemului ofensiv al SUA, scos spre periferie”, a mai spus liderul rus.

Dupa cum a subliniat VLADIMIR PUTIN, Moscova vede foarte bine ca trupele NATO pe teritoriul Europei de Est se intaresc, iar pentru Rusia este foarte important sa adopte la timp si in intregime masuri in vederea intaririi apararii sale.

JOE BIDEN: “M-AM UITAT IN OCHII LUI PUTIN SI I-AM SPUS CA NU ARE SUFLET”

Sursa foto: novini.bg