Puya a gasit metoda pentru linistirea cainilor vagabonzi

Puya a promis ca isi va aroga dreptul de a omori cainii maidanezii de pe strada, daca organele abilitate nu gasesc o solutie in acest sens. Artistul are de gand sa impuste orice caine amenintator care ii va iesi in cale!

Aflat pe scena Romanian Music Awards, Puya si-a facut cunoscuta parerea vizavi de cainii comunitari: ”Apropo de javre: trimite-i javrele inapoi lui Brigitte Bardot. 2013: Romania, nu Congo! Cand Cutu Cutu si Grivei se dau la copiii mei iau pusca si trag in ei, sa ma pomeneasca, bey… Cutofililor, Puya e de la Protectia Copiilor. Oare sunteti orbi toti? In loc sa ne plangem copiii morti, noi plangem de mila javrelor care i-au sfasiat in colti”, a spus Puya pe scena Romanian Music Awards, eveniment care a avut loc in weekend la Brasov.

Este cel mai dur mesaj la adresa iubitorilor de caini venit din partea unui artist, cu atat mai mult cu cat acesta a fost facut intr-un loc public. Interesant este ca nimeni nu l-a huiduit pe Puya, reactia spectatorilor fiind mai degraba una pozitiva.

Sursa foto: showbizz.ro