Puya este disperat. Fata cea mare a rapper-ului a fost amenințată cu moartea

Familia lui Puya a trecut prin momente grele! Artistul a primit mesaje teribile de la o femeie, care amenință că îi va ucide fata cea mare. Melisa are doar șapte anișori, iar celebrul rapper a decis să anunțe poliția, scrie cancan.ro.

Ulterior, el a făcut publice mai multe replici din discuția pe care a purtat-o cu hărțuitoarea. Imaginile au fost însoțite de un mesaj tranșant. Puya a făcut cinci capturi la discuția halucinantă pe care a purtat-o cu o femeie, care poartă numele de Ileana pe o rețea de socializare. Într-una dintre imagini se vede cum aceasta l-a amenințat pe artist și a spus: „O bat pe Melisa cu toporul”.

Citește și: RONALDINHO RENUNȚĂ LA BURLĂCIE! INSĂ, SE CASĂTOREȘTE NU CU UNA, CI CU DOUĂ FEMEI! FOTO ÎN ARTICOL

 „Cineva se laudă pe net că «o să îi ia gâtul Melisei» (fata mea cea mare) și că «o să mă lase fără un copil»… mi-am spus: «eee, na, e clar că avem de-a face cu bolnavi psihici, frustrați nebuni!» Dar când vine vorba să îmi apăr copiii, eu sunt cel mai nebun!!! Și când zic nebun, mă gândesc la Spitalul de Psihiatrie Obregia… nu la «nebunatic, nonconformist, ouț of the box etc»… ce să fac acum ?

Îmi vine în cap cazul celor 2 copii de 16 ani care au tăiat gâtul celor 2 bătrânei de treabă care i-au luat cu autostopul… și nici acum nu își regretă faptă! Deci se poate! Oricine ai fi, stai liniștit/a. În lumea asta cretină, copiii mei nu merg nici până la pâine singuri! Și ai să vezi că în toată povestea asta eu o să fiu NEBUNUL, nu tu!”, a scris Puya pe pagina lui de Instagram.

Sursa foto: realitatea