QUINTUS: Am RUGAT colegii sa nu mai ceara DEMISIA lui PONTA. El nu PLEACA de acolo decat altfel

Presedintele de onoare al PNL, MIRCEA IONESCU QUINTUS, le-a transmis colegilor sai liberali sa nu ii mai ceara demisia prim-ministrului VICTOR PONTA, deoarece acesta “de acolo nu pleaca decat altfel”.

“Nu am zis ca e terminat politic. Daca ar fi terminat politic, ar avea minimum de bun simt si sa plece. Am spus ca este un mare pericol ramanerea lui in fruntea Guvernului pentru tara noastra.

In toata lumea e o uimire ca intr-un Guvern al unei tari europene, primul ministru este acuzat de fapte impotriva legii. Acuzat, ca va fi sau nu vinovat se va vedea. Atat timp cat staruie sa ramana prim-ministru in conditiile astea, nu ca deranjeaza, face un rau mare tarii pentru ca nu mai avem niciun fel de reprezentativitate cu un asemenea prim-ministru.

CITESTE SI: CRIN ANTONESCU despre posibila DEMISIE a premierului VICTOR PONTA

De acum incolo, am rugat pe colegii mei sa nu-i mai ceara demisia pentru ca el nu si-o va da. El de acolo nu pleaca decat altfel”, a spus QUINTUS, marti, citat de Romania Tv

Acesta sustine ca, daca PNL depaseste un milion de semnaturi stranse pentru demiterea lui Victor Ponta, din care a reusit deja sa adune 150.000, atunci “este o cale de care s-ar putea sa aiba si el teama: motiunea populara”.

CITESTE SI: ALINA GORGHIU: “PNL ii va cere in fiecare zi PREMIERULUI sa isi dea DEMISIA”

“Situatia in tara este net potrivnica lui, dar cineva sau ceva l-a fixat acolo si din cauza aceasta iese un mare prejudiciu pe care il sufera tara”, a mai explicat liderul PNL.

Nu in ultimul rand, acesta se declara sceptic cu privire la organizarea de alegeri anticipate: “In conditiile aplicarii Constitutiei, va fi foarte greu sa avem alegeri anticipate, decat daca acest Guvern se darama singur. Nu am nicio nadejede in aceste noi majoritati constituite ad-hoc”. 

Sursa foto Agerpres