QUINTUS il regreta pe MUNTEANU: Am pierdut un primar si am castigat un membru de valoare al PNL

Partidul National Liberal a pierdut un primar si a castigat un membru de valoare, a declarat presedintele de onoare al liberalilor, MIRCEA IONESCU QUINTUS, in conferinta de presa in care MARIAN MUNTEANU, candidatul propus pentru Primaria Capitalei, si-a anuntat retragerea, informeaza Agerpres.

QUINTUS a vorbit despre campania dusa impotriva lui MARIAN MUNTEANU dupa anuntul privind intrarea acestuia in cursa electorala, precizand ca liberalii nu au avut un motiv pentru a-l retrage din competitie.

CITESTE SI: SEDINTA DECISIVA la PNL: MUNTEANU S-A RETRAS! CATALIN PREDOIU, NOUL CANDIDAT LA PRIMARIA CAPITALEI. DECLARATII. UPDATE 

“I-am spus ca noi, conducerea, nu avem niciun temei sa retragem candidatura: ‘Numai un gest de inalta tinuta omeneasca si boiereasca este sa faceti dumneavoastra acest gest'”, a completat presedintele de onoare al PNL.

QUINTUS a mai spus ca gestul lui MUNTEANU il onoreaza si pe el ca membru si presedinte de onoare al PNL, adaugand ca vor veni imprejurari prielnice unei colaborari.

Sursa foto: realitatea