R. MOLDOVA: Politia a arestat trei transnistreni care voiau sa RAPEASCA o persoana dintr-un oras de la GRANITA CU ROMANIA

TREI MILITIENI TRANSNISTRENI, din orasul Bender, au fost retinuti in satul Crasnoarmeiscoe din raionul HANCESTI, aflat chiar la GRANITA CU ROMANIA. Acestia incercau SA RAPEASCA un locuitor al comunei pentru un presupus delict, informeaza site-ul Moldova, citat de HotNews.

Informatia a fost confirmata publicatiei de catre colaboratori ai Inspectoratului de Politie Hancesti.

Deocamdata nu se cunoaste motivul pentru care acestia doreau sa-l retina pe locuitorul raionului Hincesti si cum a avut loc retinerea celor trei militieni de catre POLITISTII MOLDOVENI.

CITESTE SI: GRUPAREA JIHADISTA AL-MOURABITOUNE REVENDICA RAPIREA ROMANULUI IN BURKINA FASO

Contactat de sursa citata, Eduard Harunjen, prim-adjunctul Procurorului General, a refuzat sa ofere mai multe detalii, mentionand ca la moment sunt desfasurate investigatii pentru a stabili toate detaliile cazului.

Acesta nu este primul caz de acest fel. In luna aprilie a acestui an, doua persoane din satul Vertiujeni, raionul Floresti au fost RETINUTE DE CATRE PATRU MILITIENI TRANSNISTRENI care au intrat in casa familiei si i-au incatusat pe cei doi.

Sursa foto: Realitatea MD