RABLA 2014: Cate tichete au fost alocate FIRMELOR si INSTITUTIILOR

Administratia Fondului pentru Mediu (AFM) a distribuit pana in prezent 1.575 de TICHETE din cele 3.000 destinate firmelor si institutiilor in programul RABLA, 429 dintre acestea fiind obtinute de Directia Regim Persmise de Conducere si Inmatriculare a Vehiculelor (DRPCIV).

AFM a anuntat, duminica, inchiderea unei noi etape de evaluare si validare a dosarelor depuse de persoanele juridice si institutiile publice in Programul RABLA 2014.

Citeste si: PESTE 200.000 DE LOCURI DE PARCARE DIN BUCURESTI, OCUPATE DE RABLE

De la jumatatea lunii iulie, numarul TICHETELOR distribuite a crescut la 1.575, de la 874.

In aceasta etapa, au fost analizate 332 de dosare depuse de persoane juridice si institutii publice. Din acestea, 109 dosare au fost acceptate pentru 673 AUTOVEHICULE si 223 dosare au fost respinse.

De asemenea, in Comitetul de avizare al Administratiei Fondului pentru Mediu au fost acceptate si 5 contestatii pentru 13 AUTOVEHICULE.

Printre beneficiarii selectati in aceasta etapa, se numara DRPCIV, cu 429 de TICHETE, Directia Generala Logistica a Ministerului Afacerilor Interne (MAI), cu 21 de TICHETE, si o unitate militara din Capitala care va achizitiona, prin programul Rabla, 51 de AUTOVEHICULE.

Persoanele juridice si institutiile publice care au fost acceptate in program se pot adresa unuia dintre producatorii/dealerii auto care au fost validati in Programul “RABLA 2014”.

Listele cu persoanele juridice si institutiile publice care au fost acceptate si respinse in program sunt publicate pe site-ul AFM, (www.afm.ro), la sectiunea aferenta programului.

Citeste si: RABLA 2014: PROGRAMUL PENTRU FIRME SI INSTITUTII PUBLICE INCEPE IN 30 APRILIE

Programul RABLA 2014 pentru persoane juridice a inceput pe 30 aprilie.

Pana in prezent, printre beneficiari s-au mai numarat Secretariatul General al Guvernului (SGG), care a obtinut 51 de tichete, si Transelectrica, care a obtinut 28 de TICHETE. De asemenea cateva zeci de TICHETE au fost adjudecate de unitati militare, din Capitala (51) si judetul Prahova (39).

Sursa foto: realitatea.net