RABLA 2014: Programul pentru firme si institutii publice incepe in 30 aprilie

PROGRAMUL RABLA PENTRU FIRME SI INSTITUTII PUBLICE POATE FI ACCESAT INCEPAND DIN 30 APRILIE. Astfel, institutile publice si persoanele juridice isi pot depune de miercuri, 30 aprilie, dosarele de inscriere in programul RABLA, dupa ce Administratia Fondului pentru Mediu (AFM) a amanat termenul fixat initial pentru 23 aprilie.

RABLA 2014: AFM anunta ca dosarele pentru Programul de stimulare a innoirii parcului auto national 2014 se pot depune la sediul Administratiei Fondului pentru Mediu, pana la 1 septembrie 2014. Lista persoanelor juridice si a institutiilor publice validate sa participe in programul “Rabla 2014” va fi publicata pe site-ul www.afm.ro.

Afla aici detalii despre programul RABLA pentru persoane fizice

RABLA 2014: Persoanele juridice si institutiile publice interesate pot consulta Ghidul de finantare publicat pe site-ul administratiei, in care sunt prevazute atat conditiile de eligibilitate, cat si documentatia necesara pentru inscrierea in program.

Administratia Fondului pentru Mediu a alocat, in acest an, 3.000 de tichete pentru persoane juridice si institutii publice.

Programul “Rabla 2014” pentru persoane fizice a inceput in 8 aprilie.

Mondo News iti recomanda si: PROGRAMUL RABLA: UITE CARE SUNT PRINCIPALELE SCHIMBARI IN EDITIA DIN ACEST AN A PROGRAMULUI RABLA

Foto: Realitatea TV