RABLA 2014. Inscrierea firmelor care vor intra in program, prelungita

Sesiunea pentru depunere si validare a dosarelor producatorilor, importatorilor si distribuitorilor de autovehicule care doresc sa se inscrie in Programul “Rabla 2014” an a fost prelungita pana luni, au anuntat vineri reprezentantii Administratiei Fondului pentru Mediu (AFM).

Sesiunea de inscriere a inceput luni si ar fi trebuit sa se incheie vineri, potrivit perioadei care a fost anuntata initial.

Conditiile de participare la Programul “Rabla 2014”, precum si documentele pe care trebuie sa le depuna producatorii si dealerii auto pot fi gasite din data de 24 martie in Ghidul de finantare a Programului de stimulare a innoirii Parcului auto national publicat pe site-ul AFM, la sectiunea aferenta Programului.

Citeste si: RABLA 2014. Luni incepe inscrierea firmelor care vor intra in program

Lista producatorilor, importatorilor de autoturisme și distribuitorilor autorizati sa participe in anul 2014 la Programul de stimulare a innoirii Parcului auto national, precum și cea a operatorilor economici autorizati sa desfașoare activitati de colectare și tratare a vehiculelor scoase din uz, vor fi publicate pe site-ul AFM.

Pentru editia din acest an vor fi alocate 20.000 de tichete valorice, din care 17.000 pentru persoane fizice, iar restul pentru pentru persoane juridice si institutii publice. Bugetul alocat pentru acest an programului este de 140 de milioane de lei.

Sursa foto: ziuaveche.ro