RADA, noul antrenor al RAPIDULUI, a vorbit despre GANEA si revenirile lui SAPUNARU si NICULAE

Directorul tehnic al FC Rapid, Marian Rada, care ocupa si functia de antrenor principal dupa plecarea lui Ionel Ganea, a declarat, marti, ca jucatorii Daniel Niculae si Cristian Sapunaru i-au promis ca vor semna contracte cu gruparea giulesteana.

“Am vorbit cu Nico si Sapunaru, mi-au promis ca vor semna cu Rapid. Eu le-am spus cu cat mai repede cu atat mai bine, sa nu se agraveze situatia si sa vina degeaba”, a afirmat Rada. Atacantul Daniel Niculae si fundasul Cristian Sapunaru, jucatori liberi de contract, se antreneaza de la inceputul lunii septembrie la baza sportiva Pro Rapid alaturi de lotul giulestean.

CITESTE SI: VALERII MORARU s-a hotarat asupra noului antrenor al RAPIDULUI

In varsta de 31 de ani, Daniel Niculae a evoluat pentru Rapid si in returul editiei trecute a Ligii a II-a, dar in vara a refuzat sa prelungirea contractului cautandu-si o echipa in strainatate. El a jucat in perioada 2001-2006 la Rapid.

Cristian Sapunaru este jucator liber din 21 august, cand conducerea clubului spaniol Elche i-a reziliat unilateral contractul. Fundasul a mai evoluat pentru formatia giulesteana in doua randuri, in perioada 2006-2008 si sub forma de imprumut timp de sase luni, in 2010.

CITESTE SI: MARIAN RADA, numit ANTRENOR la Rapid in locul lui IONEL GANEA. UPDATE 

Marian Rada a adaugat ca nu poate fi de acord cu suporterii care i-au cerut demisia lui Ionel Ganea chiar si atunci cand echipa castiga. “Mie nu imi plac lucrurile astea. Cand un confrate de-al meu este tratat in felul acesta. Nu imi place si nu face cinste nimanui. Eu sunt sigur ca Ganea a vrut sa faca lucruri bune, dar a prins un moment greu, un moment in care echipa era in reconstructie, au fost multi jucatori care au venit tarziu, unii nu s-au integrat. Mie mi s-a parut echipa neomogena, asta a fost singurul lucru, singura problema”, a spus, Rada, dupa antrenamentul de marti.

Oficialul rapidist Marian Rada a declarat, marti, ca a acceptat functia de antrenor principal al echipei giulestene si ca va avea o anexa la contractul de director tehnic, valabila pana in vara anului viitor.

Sursa foto: sport.ro