RADET a anunțat când încep probele pentru furnizarea căldurii în apartamentele din Capitală

Duminică seară, de la ora 23.00, vor începe probele la cald pentru furnizarea căldurii în apartamentele din Capitală racordate la sistemul centralizat de termoficare, având în vedere prognoza meteo care anunţă temperaturi în scădere pentru zilele următoare, potrivit RADET.

Regia de termoficare din București precizează că furnizarea agentului termic pentru încălzire va începe în momentul în care vor fi înregistrate, timp de 3 zile consecutiv, între orele 20.00-6.00, valori medii zilnice ale temperaturii de +10º C sau mai mici. “Acţiunea se derulează progresiv, având în vedere dimensiunile sistemului de termoficare şi numărul mare al consumatorilor. Probele la cald se vor desfăşura astfel încât, pe măsură ce temperatura exterioară scade, toţi consumatorii să beneficieze în condiţii normale de furnizarea agentului termic pentru încălzire”, a transmsis RADET, printr-un comunicat de presă. 

Regia de termoficare mai spune că de la începutul lunii octombrie a început furnizarea căldurii la cerere spitalelor, şcolilor, grădiniţelor, căminelor de bătrâni, precum şi altor instituţii publice care au solicitat. Asociaţiile de proprietari care doresc amânarea furnizării agentului termic pentru încălzire pot solicita în scris la registratura RADET din str. Cavafii Vechi nr. 15, la secţiile de termoficare de sector, sau prin e-mail la adresa relatii@radet.ro.
 
Sursa foto: realitatea