RADET: AVARIA din zona Mihai Bravu a fost REMEDIATA

Bucurestenii au ramas din nou fara APA CALDA si CALDURA in mijlocul lunii DECEMBRIE. Reprezentantii Regiei Autonome de Distributie a Energiei Termice (RADET) au anuntat o defectiune majora la reteaua CET Sud, informeaza B1 Tv

UPDATE 16.42: Echipele de interventie ale RADET au finalizat lucrarile la AVARIA aparuta in reteaua primara aferenta CET Sud magistrala 3, zona Mihai Bravu-Dristor, au auntat vineri reprezentantii regiei.

Potrivit sursei citate, dupa incarcarea instalatiilor, va fi reluata furnizarea treptata a agentului termic catre toti consumatorii afectati, livrarea resimtindu-se dupa o perioada mai mare de timp la blocurile cele mai indepartate de sursa.

Pentru zona Octavian Goga (Timpuri Noi), furnizarea agentului termic va fi reluata in jurul orei 20.00, mai spune sursa citata.

Prin urmare, cei care locuiesc in Sectoarele 2 si 3, si o parte din locatarii aflati in sectoarele 1, 4, 5 si 6 vor trebui sa indure frigul. In luna octombrie, mii de oameni din Capitala au trebuit sa faca fata aceleasi situatii dupa ce Elcen a redus presiunea gazelor cater RADET din cauza datoriilor de 3,2 miliarde de lei, acumulate de regie.  Sute de bucuresteni trebuie sa indure frigul in aceasta perioada din cauza unei defectiuni anuntate de RADET.

“Urmare a unei avarii survenite pe reteaua termica primara aferenta CET SUD, RADET intampina dificultati pentru a se asigura furnizarea APEI CALDE de consum si incalzirii pe aria Sectorului 2, Sectorului 3 si partial Sectoarele 4, 5. Echipele de interventie depun toate eforturile pentru normalizarea situatiei in cel mai scurt timp”, informeaza RADET.

CITESTE SI: ELCEN: Nu vor fi probleme cu livrarea de APA CALDA si CALDURA catre bucuresteni in aceasta iarna

131 de blocuri din zonele Basarabia, Mihai Bravu, Calea Calarasilor, 1 Decembrie, Dristor si Tineretului vor fi afectate de oprirea CALDURII. In aceeasi situatie se afla si 114 cladiri din cartierul Aviatiei, dar si portiunile de la Stadionul National “Lia Manoliu”, Spitalul Victor Gomoiu si in apropiere de Aeroportul Baneasa.

In luna octombrie, mii de bucuresteni au ramas fara apa calda cateva zile la rand dupa ce Distrigaz a redus presiunea gazului catre Elcen, in urma sumelor ramase restante. Aceeasi masura a fost luata de catre Elcen si in cazul RADET dupa ce regia a adunat datorii de 3,2 miliarde de lei. 

CITESTE SI: AVERTISMENT de la sindicalistii RADET: Bucurestenii ar putea ramane FARA CALDURA 

Sursa foto: adevarul.ro