RADET a obtinut SUSPENDAREA EXECUTARII SILITE impusa de ELCEN

Regia Autonoma de Distributie a Energiei Termice (RADET) Bucuresti a obtinut in instanta SUSPENDAREA provizorie a EXECUTARII SILITE impusa de ELCEN, se arata intr-un comunicat al RADET.

Potrivit sursei citate, decizia duce la SUSPENDAREA provizorie pana la judecarea pe fond a contestatiei la EXECUTAREA SILITA, care va avea ca prim termen de judecata data de 25 august, SUSPENDAREA EXECUTARII SILITE a RADET de catre ELCEN fiind obtinuta ca urmare a unei actiuni depuse pe 23 iulie, la Judecatoria sectorului 3.

CITESTE SI: RADET va reclama ELCEN in instanta pentru ca ar INCARCA FACTURILE bucurestenilor 

“Salutam pozitiv decizia instantei data in dosarul privind SUSPENDAREA EXECUTARII SILITE impuse de catre ELCEN. Desi este vorba despre o suspendare provizorie pana la judecarea cauzei pe fond, vom avea acces la banii necesari realizarii reviziilor si reparatiilor la instalatiile de alimentare cu energie termica a municipiului Bucuresti. Prin aceasta decizie banii pot fi folositi pentru a asigura continuitatea serviciului de utilitate publica”, a declarat presedintele Consiliului de Administratie al RADET, GABRIEL DUMITRASCU.

El a spus ca va actiona pentru a le asigura bucurestenilor caldura si apa calda in sezonul rece.

CITESTE SI: RADET AVERTIZEAZA: La iarna bucurestenii pot ramane fara CALDURA! OPRESCU da vina pe ELCEN 

“Ii asiguram pe bucuresteni ca vom continua sa actionam pentru a realiza ce ne-am angajat la preluarea mandatelor in Consiliul de Administratie si pentru a asigura in sezonul rece caldura si apa calda”, a adaugat presedintele Consiliului de Administratie al RADET.

Sursa foto: realitatea