RADET AVERTIZEAZA: La iarna bucurestenii pot ramane fara CALDURA! OPRESCU da vina pe ELCEN

IARNA viitoare se anunta a fi una extrem de grea pentru locuitorii Capitalei.  RADET a trimis joi un AVERTISMENT pentru bucuresteni, spunand ca daca nu primesc urgent investii, la iarna riscam sa ramanem fara CALDURA, informeaza postul B1 TV.

GABRIEL DUMITRASCU, presedinte al Consiliului de administratie RADET, a spus ca, pe baza datelor, mai mult de 40% din retea prezinta risc, fiind grav avariata. Zonele cele mai afectate sunt, Colentina, Pantelimon, Doamna Ghica, zona de est a Capitalei, dar si unele zone centrale, 1 Mai si Doctor Felix.

CITESTE SI: AVERTISMENT RADET: Mai multe cartiere din CAPITALA ar putea ramane fara apa calda

In aceeasi ordine de idei, primarul general al Capitalei, SORIN OPRESCU, a declarat, joi, ca situatia SISTEMULUI de TERMOFICARE din Bucuresti este o problema de interes major, tragand si un semnal de alarma asupra RADET.

“In fiecare an, de 7 ani de zile, in septembrie – octombrie, incep reluarea aceleiasi probleme – incalzirea, apa calda – este vorba de sistemul public de termoficare Bucuresti, necesar pentru asigurarea unui trai decent. Discutam despre o problema de interes public major. Politicianismul ieftin, smecheria, impostura si interesele meschine nu au ce cauta in aceste chestiuni atunci cand este vorba despre traiul cetatenilor. Singurul lucru care este important si dicteaza este interesul cetatenilor.

CITESTE SI: PNL: SISTEMUL de TERMOFICARE in COLAPS. OPRESCU si PONTA, vinovati de INCOMPETENTA 

In numele acestui oras, in calitate de primar general, vreau sa trag un semnal de alarma asupra RADET. Sistemul serviciului de termoficare nu mai poate fi amanat sau tolerat. Singurii care au de suferit sunt cetatenii. Oricat de multi bani am indreptat catre ELCEN, nu au fost de ajuns. Platim penalitati la penalitati catre ELCEN. Dorinta ELCEN nu a fost niciodata sa se uneasca. Motive au fost invocate vreo 40″, a spus SORIN OPRESCU in timpul unei conferinte de presa sustinuta joi la sediul Primarie Generale.

Sursa foto: gandul