RADET Bucuresti da drumul la CALDURA duminica

RADET Bucuresti va incepe sa furnizeze caldura de duminica, atunci cand vor fi indeplinite conditiile legale pentru aceasta, se arata intr-un comunicat transmis de regie sambata presei.

Potrivit sursei citate, duminica, la ora 6.00 vor fi intrunite conditiile pentru furnizarea caldurii, conform legislatiei in vigoare si anume trei zile consecutiv cu temperaturi medii sub 10 grade Celsius in intervalul orar 18.00-6.00.

“Asa cum am comunicat anterior, in prezent si in zilele anterioare RADET a continuat probele la cald, necesare functionarii in conditii normale a sistemului de termoficare in iarna 2014-2015”, se mai spune in comunicat.

Citeste si: In Bucuresti a inceput PRIMA NINSOAE din aceasta iarna

RADET Bucuresti mai arata ca furnizarea agentului termic de la CET Progresu la temperaturi si presiuni mai scazute din cauza unor cauze interne a facut ca in zonele din Sectorul 4 Luica, Brancoveanu, Giurgiului, Pieptanari, Alexandru Obregia, Oltenita, precum si in zonele din Sectorul 5 Ferentari, Calea Rahovei, Chirigiu, Sebastian, temperatura de furnizare a incalzirii si a apei calde sa fie resimtita in apartamente la o valoare redusa.

“Conform dialogului permanent avut cu CET-ul problemele s-au rezolvat si incepand cu ora 17.00 si acesti locatari vor beneficia de confortul termic corespunzator. In perioada de proba la cald sunt puncte termice la care funtionarea se face alternativ, ziua apa calda si dupa ora 23.00 incalzire si anume: zona Colentina – 11 puncte termice, zona Pantelimon – un punct temic si zona Rahova – 14 puncte termice. Alte probleme legate de furnizarea incalzirii, la acest moment, au fost generate de avarii pe circuitul secundar in Sectorul 1, zona Cocarascu si in Sectorul 3 zonele Jean Steriadi si Decebal, lucrari postate si pe site-ul RADET”, se mai spune in text.

Citeste si: Cod Galben de vant in Capitala: 14 masini AVARIATE, peste 30 de copaci CAZUTI

RADET Bucuresti mai afirma ca face eforturi sustinute in aceasta perioada de probe pentru ca bucurestenii sa beneficieze in sezonul de incalzire 2014–2015 de apa calda si caldura la parametrii corespunzatori.

“Lipsa incalzirii, la unele blocuri sau scari de bloc, este generata de faptul ca unele asociatii de proprietari nu si-au deschis vanele de la subsol din diferite motive (lucrari interioare), sau datorita solicitarii ca furnizarea caldurii sa se faca la o data ulterioara, precum si din alte motive interne ale acestora”, se mai spune in comunicat.