RADET Bucuresti incepe PREGATIRILE pentru SEZONUL RECE

RADET Bucuresti a anuntat ca din data de 25 septembrie va incepe incarcarea instalatiilor de alimentare cu energie termica, in vederea PREGATIRII retelei de termoficare pentru noul sezon de incalzire 2014-2015.

Pentru a evita incidentele (inundatii in apartamente) ce pot aparea odata cu incarcarea instalatiilor, Asociatiile de Proprietari racordate la sistemul centralizat de termoficare trebuie sa se asigure ca instalatiile interioare proprii de alimentare cu energie termica sunt in stare de functionare si ca lucrarile din interiorul imobilelor sunt finalizate, potrivit sursei citate.

Citeste si: INTERVIU EXCLUSIV. MARCEL NICOLAESCU: Pretul gigacaloriei va putea fi ieftinit

De asemenea, pentru a evita probleme legate de integritatea instalatiilor de alimentare cu energie termica aflate in custodia Asociatiilor de Proprietari, personalul RADET va prezenta rapoarte de lucru pentru asigurarea accesului la instalatiile de termoficare din subsolul imobilelor.

Regia reaminteste faptul ca, potrivit legislatiei in vigoare, debransarea instalatiilor interioare de incalzire si/sau pentru apa calda menajera ale consumatorilor de energie termica dintr-un condominiu nu poate fi efectuata pe parcursul sezonului de incalzire.

Citeste si: Proiectul de scumpire a gigacaloriei, pus din nou in dezbatere publica. Oprescu promite ca va subventiona majorarea

Sursa foto: libertatea.ro