RADET Bucuresti incepe probele “LA CALD”

RADET Bucuresti va incepe de miercuri probele “LA CALD” in sistemul centralizat de incalzire, au anuntat luni reprezentatii regiei.

Potrivit sursei citate, probele se vor desfasura pe o perioada de trei zile, prilej cu care va fi efectuata si echilibrarea sistemului de transport si distributie a energiei termice. Procedurile de incarcare “LA CALD” a instalatiilor se vor desfasura in toate sectoarele capitalei.

Conform legislatiei in vigoare, inceperea perioadei de incalzire va avea loc dupa inregistrarea, timp de trei zile consecutive, intre orele 18.00 si 6.00, a unor valori medii zilnice ale tempraturii aerului exterior de +10 grade Celsius sau mai mici. Astfel, RADET Bucuresti va incepe furnizarea caldurii la momentul intrunitii acestor conditii, mai spune sursa citata.

Citeste si: MIRCEA RAICU: Bucurestenii vor avea APA CALDA si CALDURA doar pe perioada CAMPANIEI ELECTORALE

Asociatiile de proprietari sunt rugate sa verifice pozitia vanelor de intrare a agentului termic in imobil.

Clientii care momentan nu doresc sa beneficieze de energie termica pentru incalzire pot sa limiteze sau sa refuse acest serviciu, inchizand vanele retelei aflate in subsolurile termice ale imobilelor, cu anuntarea RADET.

Citeste si: CGMB a APROBAT proiectul privind fuziunea RADET-ELCEN

Coform sursei citate, debransarea instalatiilor interioare de incalzire sau pentru apa calda dintr-un condominium nu poate fi efectuata in timpul sezonului de incalzire.