RADET Bucuresti reduce furnizarea agentului termic pe timpul zilei

RADET Bucuresti va continua furnizarea agentului termic pentru incalzire catre toti clientii sai pe timpul zilei la parametri scazuti, pana la oprirea totala, avand in vedere cresterea semnificativa a temperaturilor exterioare si prognoza meteo pentru urmatoarele zile, se arata intr-un comunicat remis presei vineri de regie.

Pentru asigurarea confortului termic pe timpul noptii, agentul termic va fi livrat conform cu temperatura exterioara si diagrama de reglaj.

Atat asociatiile de proprietari, cat si ceilalti clienti RADET (crese, gradinite, spitale etc.) pot solicita in scris sistarea serviciilor de incalzire cu oprirea instalatiei din subsolul tehnic.

Informatii suplimentare pot fi obtinute de la Dispeceratul de Urgenta TelVerde – 0800.820.002.

Potrivit meteorologilor, ziua de vineri va fi predominant insorita si mult mai calda decat ar fi normal la sfarsit de martie. Sambata vremea va fi in continuare frumoasa si mult mai calda decat in mod normal pentru aceasta data calendaristica in cea mai mare parte a tarii. În capitala, cerul va fi mai mult senin, iar vantul va sufla in general slab. Temperaturile vor fi de 5-6 grade dimineata, iar maxima va fi de 20-21 de grade. Si duminica va fi vreme frumoasa si mult mai calda decat in mod obisnuit la aceasta data.

În Bucuresti vor fi 5 grade dimineata. Temperatura maxima se va situa in jurul valorii de 22 de grade. Dimineata si seara vor fi conditii de ceata.

Sursa foto: realitatea.net.