Rădoi despre salariul pe care îl încasează Olăroiu în China: Mi-e frică să nu cad din picioare!

Mirel Rădoi a vorbit, marți, despre salariul anual uriaș pe care Cosmin Olăroiu l-ar încasa în China, la noua sa formație, Jiangsu Suning. Fostul căpitan și antrenor al lui FCSB a dezvăluit că era să cadă din picioare când a auzit suma.

“El era în contact cu mai multe echipe de câteva luni, dar el a așteptat momentul de a se reface după acea intervenție pe care a avut-o și a refuzat tot ceea ce i s-a propus acum câteva luni. Mă bucur că, până la urmă, a acceptat. Despre salariu nu vreau să discut că mi-e frică să nu cad din picioare acum, dar evident că e un pas înainte pentru el, chiar dacă mulți se vor găsi, așa cum s-au găsit și până acum, să spună că a antrenat la cămile”, a dezvăluit Rădoi, potrivit Digi Sport.

“Acum o să spună că a antrenat la orezari și așa mai departe. Pentru că e normal, la noi, în România. Dar eu sunt sigur că va face performanță. Pe lângă asta, că vine după Capello, uitați-vă că a avut doar două zile la dispoziție să pregătească un meci pe care l-a câștigat. Și vă spun asta pentru că eu am văzut meciul și văd schimbările pe care eu știu că el le lucrează”, a completat fostul căpitan al lui FCSB.

Conform unor surse din cercul de apropiați ai lui Olăroiu, antrenorul ar fi recompensat cu 7 milioane de dolari pe an la Jiangsu Suning.

Sursă foto: sport