Rădoi rupe tăcerea despre relația cu nașul Becali! “Atunci am decis să nu mai vorbim!”

Mirel Radoi a vorbit, joi, la PRO X despre relatia sa cu nasul Gigi Becali. Este bine cunoscut faptul ca cei doi nu si-au vorbit dupa ce Radoi a plecat de la echipa ros-albastra. Actualul selectioner de la nationala U21 a explicat, in direct la Ora Exacta in Sport, de ce a preferat sa nu mai discute cu Gigi Becali dupa plecarea sa de la FCSB.

“Nu stiu ce ar insemna relatie inghetata. Asta era cu mult timp in urma cand i-am spus ca nu vreau sa raspund, ca intervenea discutia despre jucatori. Nu as zice niciodata de jucatorii pe care i-am antrenat ca nu sunt valorosi. Nu am mers la nunta fiicei lui pentru ca eram in cantonament. M-as fi dus daca puteam.  A fost episodul cu Steaua cand am avut contradictii si atunci am decis sa nu mai vorbim despre fotbal, pentru ca ne contraziceam”, a spus Radoi la PRO X.

Citește și: BECALI NU MAI AȘTEAPTĂ PERIOADA DE TRANSFERURI! FINANȚATORUL FCSB A FĂCUT O OFERTĂ PENTRU UN ATACANT DE 3 MILIOANE

Intrebat daca Gigi Becali ii dicta schimbarile pe care sa le faca in timpul meciurilor atunci cand antrena FCSB, actualul selectioner de la nationala U21, a marturisit ca nu i s-a intamplat asta. Mai mult, Radoi si-a amintit si de perioada in care Cosmin Olaroiu statea pe banca FCSB si el era jucator la echipa lui Becali, patronul nu putea sa aiba acelasi control pe care il are in momentul de fata asupra a ceea ce se intampla la echipa.

“Nu s-a bagat niciodata peste mine cand eram la Steaua, chiar daca vorbeam poate si doua ore adunat pe zi la telefon. Fara suparare fata de ceilalti antrenori, dar cred ca a avut un respect mai mare fata de mine pentru ca era nasul meu. Nu a incercat sa duca la extrem ceea ce vad in media. Se vorbeste ca trebuie sa fii abil cand vorbesti cu Gigi Becali, ca trebuie sa-l minti. Orice ar fi, va afla adevararul. Eu nu am incercat sa fiu abil, sa il mint. Eu i-am spus orice parere am avut. Nu am fost nevoit niciodata sa-l mint.

Cand era Olaroiu si jucam eu, nu era asa mare controlul, nu avea contact cu multe persoane din club. Daca zicea el ‘Baga-l pe Radoi!’, si Oli zicea ca nu poate, ca m-a accidentat nu stiu cine, nu putea sa verifice. Acum e altul controlul”, a spus Radoi la PRO X.

Sursa foto: sport