Radu Banciu, derapaj incalificabil la adresa tatălui Emmei Răducanu

Radu Banciu a făcut o serie de remarci rasiste la adresa lui Ian Răducanu, tatăl Emmei Răducanu, campioana de origine română de la US Open 2021. Realizatorul de televiziune lansează deseori, sub pretextul emisiunii-pamflet pe care o păstorește, numeroase atacuri dure și nefondate, după bunul său plac, la adresa sportivilor, rudelor acestora și nu numai.

Radu Banciu l-a luat, de această dată, în vizor pe tatăl Emmei Răducanu, la adresa căruia a ”aruncat” cuvinte grele. „La doi ani înțeleg că a plecat giuleșteanul de taică-su din Canada spre Londra. Mare finanțist, înțeleg, rapidistul nostru. Ion, pentru presa străină Ian. Atât de tâmpiți sunt unii, nu au pic de cultură. Peste tot vezi că îl cheamă Ian. Așa îl cheamă prin Anglia sau Canada. Pe el îl cheamă Ion, să fim corecți aici. Chinezoaica noastră, da, evident. Pentru că pe maică-sa o cheamă Renee. Atenție, se scrie cu doi de e aici, indiferent de dicționarul în care te uiți. Înțeleg că și asta se ocupă tot cu domeniul finanțelor.

Acuma să mă ierte, cred că taică-su dăduse un jaf la o bancă. Așa a ajuns finanțist. Și la banca la care dăduse el jaful, chinezoaica lucra. S-au împrietenit ca ăia din Casa de Papel și s-au dus în Marea Britanie”, a spus Banciu, la Look Sport.

Sursa foto: look sport