Radu Banciu face bășcălie pe seama Ioanei Cosma și a lui Mironică: ”Nimeni nu-i înghite!” Video

Radu Banciu nu a fost deloc impresionat de faptul că Ioana Cosma și Mihai Mironică, colegii săi de breaslă, au fost concediați de la trustul Pro Tv. Mai mult, acidul realizator de la Prima Tv a făcut bășcălie pe seama celor doi și a declarat că nu au nicio șansă de a deveni colegi pentru că nimeni de la Prima Tv nu-i place pe cei doi.

„Dacă mă întrebați pe mine, nu vin la noi. Ioana Cosma nu vine sigur și puține șanse să vină Mironică întrucât conducerea de sport de aici nu mai e cea de la Pro TV. Dacă mă întrebați pe mine, nu îi înghite nimeni aici. Că la noi în general transferurile în televiziuni se fac pe cumetrii, nu pe competențe. Dacă se fac pe competențe, ei nu ajung aici”, a declarat Radu Banciu în emisiunea ”Fotbal All Inclusive”.

„La Digi pot ajunge, mai mult Mironică, Ioana Cosma nu cred că va mai continua pe televiziune de sport. Nu văd de ce ar mai continua în sport, ea nu era necesară. Era doar o prezență, nu era pricepută la sport mai mult decât în alt domeniu. Dar este o plecare normală. O emisiune proastă, fără audiențe. Emisiunea nu aducea niciun profit, era aceeași emisiune modestă, lălăită, fără personalitate, fără anvergură, fără nimic. E consecința firească a slabului conținut și asta știe și PRO-ul că nu era nimic de valoare acolo”, a mai spus Radu Banciu.

Sursa foto: prosport