Radu Banciu îl desființează pe Liviu Dragnea: Un țărănoi, un mojic de clasă inferioară. Obrăznicia a fost la cel mai înalt nivel

Realizatorul B1 Tv Radu Banciu lansat, joi seară, un atac violent la adresa liderului PSD, Liviu Dragnea. Jurnalistul a vorbit despre reacțiile nervoase ale lui Liviu Dragnea din ultimele zile. Liderul PSD a răbufnit de mai multe ori, când jurnaliștii i-au adresat întrebări legate de condamnarea sa la închisoare, în primă instanță, și la adoptarea modificărilor la Codul Penal.

 „Nu cred că a existat totuși, până acum, un individ de speța lui Liviu Dragnea din 1989, începând cu 26 decembrie, în România. Cred că, totuși, n-a fost altul care să-și permită să aibă obrăznicia lui. El este un țărănoi, un mojic de clasă inferioară. Obrăznicia a fost la cel mai înalt nivel. La așa ceva nu s-a mai ajuns. Obrăznicie pe turnanta asta a președinților României, a prim-miniștrilor, a oamenilor de stat, în general”, a comentat Banciu.

Citește și: ANDREI PLEȘU: ÎNCLINAŢIA BRUSCĂ A LUI DRAGNEA SPRE METAFIZICĂ E RIDICOLĂ. ŢARA E CONDUSĂ DE DERBEDEI ŞI ŢOAPE

„La un moment dat, pe vremea când candida la prezidențiale, ne gândeam la Victor Ponta. Cred că i-a trecut totuși, ăstuia, șansa de a deveni cel mai obraznic om politic cu greutate din istoria neamului românesc”, a mai spus Radu Banciu.

Sursa foto: realitatea