Radu Banciu îl ironizează pe Klaus Iohannis: Președintele este de formă, iar lui i se potrivește mănușă

Radu Banciu a ironizat, duminică seară, anunţul preşedintelui Klaus Iohannis referitor la candidatura pentru un al doilea mandat de preşedinte în alegerile de la finalul lui 2019.

“La noi, după cum ştiţi, preşedintele în exerciţiu Klaus Werner Iohannis şi-a sărbătorit în acest weeekend ziua de naştere la Sibiu, dar nu contează cât a împlinit, e destul de în vârstă. Ei bine, la 40 de la terminarea Licelui Samuel von Brukenthal la Sibiu, el s-a prezentat acolo (…) şi a anunţat că va candida cu fermitate pentru un al doilea mandat.(…)

Citește și: IPOTEZĂ INCENDIARĂ LANSATĂ DE ION CRISTOIU PENTRU LIVIU DRAGNEA: GREȘEALA URIAȘĂ FĂCUTĂ DE PSD

Eu aş vrea să spun doar atât: că nu era chiar atât de sigur că Iohannis va candida pentru un al doilea mandat întrucât avea un loc călduţ, cel puţin aşa se zvonea, la Consiliul Europei şi un mandat de 5 ani nu e puţin. Dar el a văzut că nu are mult de lucru, că nu îţi pune mari probleme această funcţie. Reprezentarea internaţională el nu o face cu carnetul de note în faţa noastră. Deci noi nu ştim cum se prezintă el în exterior. Pe lângă asta funcţia de preşedinte a devenit una simbolică în România, mai ales în condiţiile în care PSD este ca o acvilă, un vultur hrăbăreţ care încearcă să acepareze tot. Preşedintele este de formă, iar lui Klaus Iohannis i se potriveşte mănuşă că el nu poate face mai mult. Ce mă zgărie pe creier este toleranţa mămăligarilor români care aleg iar răul mai mic”, a spus Radu Banciu la postul B1Tv.

Sursa foto: B1 Tv