Radu Banciu revine la prima dragoste! Jurnalistul s-a transferat la alt post de televiziune și debutează azi

Radu Banciu anunţă că va prezenta a nouă emisiune, începând de duminică la postul de televiziune Look Sport. Va fi un format în premieră pentru România, o emisiune sportivă-maraton care începe la ora 15:30 şi durează 8 ore.

Radu Banciu şi invitaţii săi vor discuta şi analiza evenimentele sportive ale momentului în cadrul emisiunii ”Fotbal all-inclusive”. Vor exista şi transmisii în direct de la cele mai importante meciuri, moment în care cei din studio vor continua să discute pe site-ul Look Sport.ro, dar şi invitaţi din toată sfera spaţiului public, inclusiv din cea politică sau artistică.

„E vorba de 8 ore de direct, continuu. Când pe TV începe un meci și dăm legătura la stadion, noi vom continua să vorbim online, deci emisiunea curge fără oprire pe site-ul Look Sport.ro, iar pe TV intrăm între meciuri. Vom avea niște invitați, vor fi intervenții cu rubrica de pariuri inclusă în emisiune.

Va fi ceva dinamic, vor fi și secvențe cu meciurile pe care Look le transmite din campionatele puternice din Europa, mai puțin Anglia. Vor veni din lumea sportului și nu numai. Vor fi invitați de peste tot. Poate și din politică, cu siguranță și din lumea artistică. Din toată sfera spațiului public.

Vor intra în calcul și sporturi precum handbal, Formula 1, tenis. Look Sport transmite aproape tot, ei și-au propus să facă o emisiune maraton, cum nu mai este la noi. Vor să cuprindă toată ziua. Vom fi live de la 15:30 la 23:30, iar emisiunea va cuprinde o «duminică sportivă», așa cum făceau italienii pe vremuri”, a declarat Radu Banciu pentru Prosport.

Sursa foto: captura video