Radu Banciu, un nou atac furibund la adresa Simonei Halep: ”Este o rușine!”

Radu Banciu a lansat, în cadrul emisiunii ”Fotbal all inclusive”, un nou atac devastator la adresa Simonei Halep. Jurnalistul și realizatorul de la Prima Tv nu este la primul derapaj verbal care o vizează pe dubla câștigătoare de Grand Slam. Banciu consideră că indiferent ce se spune sau scrie, Simona Halep este vinovată în scandalul de dopaj și, într-o țară normală, sportiva trebuia radiată din palmares și nu mai exista!

Radu Banciu este convins că Simona Halep a mințit atunci când a declarat că nu a știut cum a ajuns în corpul ei substanța Roxadustat. „Este o rușine pentru sport Simona Halep în momentul ăsta! Că și-a prezentat nu știu ce ținută, ce vorbești, bă? După ce a fost prinsă dopată, cea mai mare rușine pentru un sportiv pe planeta asta! Ghilotina nu mai există! Cea mai mare rușine este să fii prins dopat, după aceea să înlănțui minciunile că tu nu știai”, a răbufnit Radu Banciu.

Jurnalistul este dezamăgit că Halep este susținută în continuare în România și că nu este criticat pentru faptul că a încălcat regulamentul și a consumat o substanță interzisă. „Păi da ce, băi, ați prins vreodată pe vreunul cu evaziune fiscală sau cu corupție să spună: Da, domne’, eu am furat de am rupt?. A venit vreodată vreun Sorin Oprescu să ne spună: Aveți dreptate! Acum că m-ați prins, pot să vă spun. Eu sunt cel care a luat șpagă!. N-a recunoscut niciodată niciunul! Și o ridică toată lumea… N-a acuzat-o nimeni în România, n-a șters-o nimeni! V-am spus asta din prima zi în care s-a întâmplat. Că nu avem competențele morale să ne judecăm între noi.

Tot ce se spune, tot ce se scrie este fals. Într-o țară normală, o rădeai din palmares! Nu mai exista! Nu mai vii cu nicio scuză, că oricum este ca la politicieni. Ai fost acuzat, ți-ai dat demisia. (…) Pentru ce să sprijinim un infractor?”, a mai spus Banciu.

Sursa foto: playtech