Radu Beligan a primit cea mai frumoasa declaratie de dragoste. Vezi de la cine

Radu Beligan este, cu siguranta, unul dintre cei mai mari actori romani din toate timpurile. Secretul longevitatii sale consta in munca, dar si in relatia foarte buna pe care o are cu fiica sa, Lamia Beligan.

Lamia isi pretuieste tatal mai mult decat orice pe lume. A demonstrat-o si printr-o declaratie emotionanta facuta la Antena 3. “Cuvintele sunt prea putine, cum sa spun in cuvinte iubirea? Pentru mine, tatal meu a fost un real model in viata si in profesie”.

Si cum aschia nu sare departe de trunchi, Lamia Beligan a incercat sa fie exact ca tatal, si in acelasi timp, mentorul ei. In mare parte, a reusit. „M-a invatat sa traiesc demn, frumos, sa-mi respect publicul, ii sunt recunoscatoare, dar nu am nici pe sfert din puterea lui de munca si rigoarea lui profesionala, insa ma apropii. El e un workaholic, cum ar spune englezii”, a mai spus Lamia.

Radu Beligan a ascultat cu emotie cuvintele fiicei sale. Maestrul a fost invitat in cadrul emisiunii “Sinteza Zilei” de la Antena 3, alaturi de un alt geniu al teatrului si cinematografiei romanesti, Florin Piersic.

Sursa foto: facebook.com