Radu BERCEANU: Basescu e singur, are o problema cu echipa. Elena Udrea se crede Evita Peron

Radu BERCEANU: Basescu e singur, are o problema cu echipa. Elena Udrea se crede Evita Peron

Fostul ministru al Transporturilor, Radu Berceanu (PDL), a adus o serie de critici la adresa presedintelui Traian Basescu si a liderului PMP Elena Udrea. Intr-un interviu pentru ziare.com, fostul lider PDL i-a reprosat sefului statului ca nu are spirit de echipa. De critici nu a scapat nici Elena Udrea si partidul pe care il conduce.

Radu Berceanu, retras din politica de aproape doi ani, spune ca seful statului nu stie sa lucreze in echipa: „Basescu e singur. Un capitan de nava. (…) Are o problema cu echipa, cu definitia echipei. Dansul considera ca echipa e chestia care il ajuta pana la moarte cu toate mijloacele ca sa ajunga undeva si sa faca ceva. Dar nu si invers. Reciproca nu exista. (…) E un comandant de vapor, si un comandant de vapor nu are o echipa, ci are subalterni.”

Citeste si: Contractul cu Bechtel: Guvernul va sesiza DNA in cazul fostilor ministri Macovei, Berceanu, Dobre si Vladescu

Nici noul presedinte al Partidului Miscarea Populara, Elena Udrea, nu a scapat de criticile dure ale fostului lider PDL. „La inceput statea, era atenta, tacuta, voia sa vada ce se intampla, sa se lipeasca de cei cu influenta, sa fie utila, ca mai toti cei care se duc la un partid si incearca sa-si faca un drum. Dupa aceea, a inceput sa se creada Evita Peron, ceea ce cred ca nu este. (…) Ii lipsesc tot felul de lucruri. De exemplu, cativa ani din CV.”

Radu Berceanu a explicat si de ce partidul sustinut public de seful statului nu a reusit sa atraga votantii lui Traian Basescu: „Mesajul electoratului a fost asa: pe tine te placem, te votam, dar cand vrei sa ne bagi pe gat diverse chestii, nu le vrem. Cum sa ai tupeul, chiar nesimtirea, sa rupi un partid de pe dreapta si a doua zi sa vorbesti de unificarea dreptei? Trebuie sa fii deosebit de nesimtit sa faci asa ceva.”

Fostul lider PDL spune ca, dupa seara alegerilor europarlamentare, partidul condus acum de Elena Udrea nu mai este un proiect viabil: „Destructurarea a inceput din seara alegerilor. Nu mai intereseaza pe nimeni, nu mai conteaza. A zburat puiul cu ata! (…) Daca mai au acum 1,5%!”.