RADU IONESCU, vicepresedintele CJ Prahova, retinut pentru LUARE de MITA. UPDATE

Vicepresedintele Consiliului Judetean Prahova, RADU IONESCU, a fost adus, marti, cu mandat la sediul DNA PLOIESTI, pentru a fi audiat in legatura cu fapte de coruptie care ar fi fost comise in mandatul pe care acesta l-a detinut anterior, anunta Agerpres, citand surse judiciare.

UPDATE 16.20: Vicepresedintele Consiliului Judetean Prahova, RADU IONESCU, a fost retinut pentru 24 de ore pentru LUARE de MITA, urmand sa-si petreaca noapte in Arestul Politiei din Campina!

Vicepresedintele CJ Prahova RADU IONESCU ar fi suspectat ca a primit ca mita un autoturism in valoare de 26.000 euro pentru a acorda in mod preferential contracte unei anumite firme de constructii.

CITESTE SI: MADALIN VOICU, LA DNA. PROCURORII AU PUS SECHESTRU PE AVEREA DEPUTATULUI PSD. UPDATE

Potrivit surselor citate, autoturismul ar fi fost primit de RADU IONESCU in anul 2007, in perioada cand acesta era vicepresedinte al Consiliului Judetean Prahova, ratele de leasing pentru achitarea autoturismului fiind incheiate in 2009, iar in aceasta perioada RADU IONESCU s-a folosit de respectivul autoturism.

RADU IONESCU a fost vicepresedinte CJ Prahova in perioada 2004-2008, el detinand si in prezent aceeasi functie, in care a fost numit in primavara anului 2015 din partea UNPR Prahova.

Sursa foto: realitatea