RADU MAGDIN a fost numit consilier onorific al lui VICTOR PONTA pe comunicare externa

Analistul RADU MAGDIN, CEO al companiei de comunicare Smartlink din 2012, a fost numit CONSILIER ONORIFIC al premierului VICTOR PONTA in materie de comunicare externa, urmand sa se ocupe de strategia de comunicare externa a premierului, cu accent pe pozitionarea Romaniei in presa straina, anunta Guvernul.

“Imaginea Romaniei, si a activitatii guvernamentale sunt prioritati pentru noi in perioada urmatoare, fiind important ca reformele aflate in curs sa contribuie si la schimbarea perceptiei cu privire la tara noastra. Ne dorim o comunicare reinnoita cu media internationala si o crestere a profilului Romaniei la Bruxelles, Washington si in alte capitale europene sau globale”, afirma, intr-un comunicat, premierul VICTOR PONTA.

CITESTE SI: Noul Guvern Ponta 4 a fost votat de Parlament. Ceremonia de depunere a juramantului, marti la ora 20.30 

In acelasi comunicat, RADU MAGDIN este citat spunand ca il onoreaza oferta de a lucra pentru imaginea externa a tarii si a Guvernului, fiind interesat de o cat mai buna reflectare “a Romaniei si a reusitelor guvernarii” in media internationala.

“Romania are nevoie de un PR de tara mult mai bun, este o chestiune de interes national, dincolo de sfera politica”, spune RADU MAGDIN.

CITESTE SI: Ce pozitie va ocupa Ioana Petrescu in noul Guvern, dupa ce a fost scoasa de la Ministerul Finantelor 

RADU MAGDIN are 33 de ani, este analist si consultant, CEO al Smartlink Communications, din 2012. Presa a relatat ca acesta a lucrat la Bruxelles, la Parlamentul European, ca ofiter de presa al grupului PSD, iar ulterior pentru Google, ca manager de politici europene.

Sursa foto: jurnalul.ro