Radu Mazăre a aflat unde își va ispăși pedeapsa! Primii doi ani o să fie infernali

Radu Mazăre s-a aflat  în fața magistraților de la Înalta Curte de Casație și Justiție (ÎCCJ). Radu Mazăre a fost adus în fața magistraților în procesul în care este judecat alături de fratele său Alexandru, în dosarul campusului social Henri Coandă.

Update: Veste proastă pentru Radu Mazăre. În timp ce se fac pregătiri pentru nunta fostului edil al Constanței apare și vestea că acesta va rămâne la Penitenciarul Rahova până în 2021 și că regimul de detenție va fi unul închis, anunță în exclusivitate Antena 3. 

Regimul de detenție s-a stabilit după încheierea perioadei de carantină de 21 de zile. Având în vedere că e o pedeapsă destul de mare, nouă ani de închisoare cu executare, e vorba de regim închis. Rămâne în regim închis până în 2021.  Radu Mazăre stă în cameră cu doi turci și cu un cetățean român. 

Știre inițială

Totodată, Radu Mazăre a aflat unde îşi va ispăşi pedeapsa de nouă ani de închisoare. Perioada de carantină, executată la Penitenciarul Rahova de fostul edil, a expirat, iar o comisie a ANP a decis regimul de detenţie şi dacă va fi transferat sau nu la alt penitenciar.

Sunt şanse mari ca fostul edil al Constanţei să rămână încarcerat la Rahova, în condiţiile în care Instanţa Supremă a decis să-i prelungească pentru 60 de zile mandatul de arestare într-un alt dosar.

Sursa foto: ziua de constanta