RADU MAZARE a DEMISIONAT din PSD. AVOCAT: CONTEAZA pentru el ca ATITUDINE si pentru INSTANTA. UPDATE

RADU MAZARE a demisionat din PSD, au declarat reprezentanti ai organizatiei judetene ai acestei formatiuni politice. Secretarul executiv al PSD Constanta Cristinel Dragomir a confirmat demisia lui Radu Mazare, informeaza Agerpres.

UPDATE 11:49:  Avocatul lui RADU MAZARE a vorbit despre renuntarea acestuia la calitatea de membru al PSD, spunand ca acest lucru conteaza atat pentru atitudinea edilului cat si pentru instanta.

“Conteaza pentru el ca atitudine si ar trebui sa conteze si pentru instanta ca nu se mai poate vorbi de acelasi argument ca ar putea influenta ceva daca ar fi eliberat”, a explicat avocatul fostului primar al Constantei.

De asemenea, avocatul lui RADU MAZARE a mai spus ca daca sansele vor inclina in favoarea edilului si acesta va fi pus in arest la domiciliu, atunci contestatia parchetului nu mai are nicio valoare.

RADU MAZARE si-a depus anterior demisia din functia de primar al municipiului Constanta, documentul olograf fiind scris in arestul central al Politiei Capitalei si inregistrat la Primaria Constanta vineri, 22 mai.

CITESTE SI: RADU MAZARE AFLA MIERCURI DACA SCAPA DE AREST

Potrivit purtatorului de cuvant al Primariei Constanta, Liviu Tramudana, demisia, transmisa catre Consiliul Local Municipal si Primaria Municipiului Constanta, a fost inregistrata oficial si adusa la cunostinta prefectului judetului Constanta, urmand sa fie prezentata, formal, si in proxima sedinta a Consiliului Local.

CITESTE SI: RADU MAZARE a scapat de AREST! ICCJ a decis plasarea edilului in AREST la DOMICILIU

RADU MAZARE se afla in arest preventiv din 2 aprilie. Potrivit DNA, in perioada 2006 — 2009, Radu Mazare, beneficiind de ajutorul omului de afaceri Sorin Strutinsky, a solicitat si primit circa 2 milioane de euro de la reprezentantii a doua societati comerciale, in scopul facilitarii emiterii documentatiilor de urbanism necesare dezvoltarii unor proiecte imobiliare de tip mall, pe care aceste firme intentionau sa le deschida in Constanta.

Sursa foto www.neptuntv.ro