RADU MAZARE a dezvaluit numele PREMIERULUI cu care s-ar simti CONFORTABIL

Radu Mazare

Radu Mazare, primarul social-democrat al Constantei, a spus marti ca l-ar vedea ca posibil premier pe Calin Popescu Tariceanu in situatia in care Victor Ponta va castiga alegerile prezidentiale, mentionand ca s-ar simti confortabil cu un astfel de sef al Guvernului.

“Eu sunt extrem de confortabil cu Tariceanu. Da, chiar imi place”, a afirmat liderul PSD Constanta, Radu Mazare. Acesta a spus ca i-a placut prestatia, in campania electorala, a candidatului PSD-UNPR-PC la prezidentiale, Victor Ponta, calificand-o drept “impecabila”.

CITESTE SI: PLR a votat pentru intrarea la GUVERNARE! TARICEANU: Am vorbit despre refacerea USL-ului 

“Ponta a avut o pozitie pe care eu o apreciez, nu am absolut nimic a-i reprosa ca si candidat, prestatie impecabila. El a spus asa, nu putem si nici nu-i bine sa luam noi tot. Si, chiar cred ca nu-i bine sa luam noi tot, sa avem si presedinte si prim-ministru. E bine ca, in ideea in care lucrurile se mai domolesc si mai dispare ura si ranchiuna asta in Romania, sa fim reprezentati cat mai multi”, a declarat Radu Mazare la intrarea in sediul Inspectoratului de Politie al Judetului (IPJ) Constanta, institutie unde se prezinta saptamanal in cadrul controlului judiciar sub care se afla intr-un dosar penal.

CITESTE SI: SZILAGYI ZSOLT, PPMT: VICTOR PONTA face declaratii SARITE de pe FIX 

Sursa foto: ziua de constanta