RADU MAZARE a facut SHOW in Mamaia la Black Sea Model Awards

Primarul Constantei, Radu Mazare, s-a costumat in amiral, vineri seara, si a defilat pe scena din Piateta Cazino din statiunea Mamaia, el spunand ca i-ar fi placut sa urmeze o cariera militara, sa fie comandant si sa aiba o garda proprie, formata din femei.

Radu Mazare a urcat pe scena intr-un spectacol de moda in cadrul caruia a avut loc si concursul “Black Sea Model Awards”. Primarul Constantei le-a spus jurnalistilor inainte de a urca pe scena ca atunci cand a terminat Institutul de Marina era locotent, iar vineri seara este amiral.

“Eu am terminat Marina. intre timp am inaintat in grad. Cand am terminat-o eram locotenent, acum sunt ditamai amiralul. E si Ziua Marinei si le spun «La multi ani tuturor». Este o transmisie in direct in peste 190 de tari, am sa vorbesc de Mamaia, despre Romania, despre frumusetea fetelor si despre posibilitatile de distractie din statiunea Mamaia si vom fi priviti de milioane si milioane de oameni. (…) Costumul a fost facut repede, in doar doua zile. Nu aveam ce sa prezint si sa apar si totusi isi doreau sa apar si daca este si Ziua Marinei are legatura cu Marina”, a afirmat Radu Mazare.

Intrebat daca i-ar fi placut sa urmeze o cariera militara, Radu Mazare a spus: “Cred ca mi-ar fi placut. Oricum sunt comandant, ca sunt comandant civil, ca as fi fost comandant militar, oricum sunt comandant, conducator. Mi-ar fi placut sa fiu comandant, dar sa am garda mea proprie, asa cum o am acum pe scena, de fapt si Ramses sa stii ca avea garda lui proprie formata din femei, ca si Gaddafi”.

Primarul a fost intrebat si daca el crede ca este invidiat de presedintele Traian Basescu, raspunzand ca este invidiat pentru garda sa.

“In mod cert ma invidiaza pentru ca el are garda foarte restransa, este una veche si alta si mai veche. La mine uite cate sunt si sunt noi toate”, a spus Mazare, aratand catre cele opt fete care il inconjurau.

Apoi, Radu Mazare, imbracat in uniforma de amiral si insotit de tinere, a urcat pe scena la finalul concursului de frumusete si a defilat pe podium. El a salutat multimea prezenta, dupa care a laudat Mamaia in cateva cuvinte rostite in engleza, statiunea fiind prezentata drept unul dintre cele mai bune locuri de distractie din lume. La final, Mazare a sarutat-o pe prezentatoare.

Cateva minute mai tarziu, primarul a urcat din nou pe scena, oferind premiul castigatoarei concursului international de frumusete “Black Sea Model Awards”, aceasta fiind o tanara din Republica Moldova, Xenia Gavrilov.

Radu Mazare a mai fost costumat in aceasta vara in jucator de golf, la o prezentare de moda de la sfarsitul lunii iulie, dar a fost si Cezar si Stefan cel Mare in doua editii ale carnavalului de la Mamaia, acum pregatindu-se pentru rolul lui Ramses, pe care il va interpreta in 30 august.