RADU MAZARE a primit in arest SACI CU NISIP de la iubita lui

Iubita lui RADU MAZARE a venit miercuri in vizita la arest si i-a adus edilului SACI CU NISIP pentru a face exercitii fizice.

Totodata, primarul suspendat al Constantei a primit mancare si o carte. El a fost vizitat in Arestul Central al Politiei Capitalei si de fiul sau, Raducu Mazare.  Aceasta este a treia vizita de care beneficiaza RADU MAZARE in spatele gratiilor, potrivit romaniatv.net.

Iubita lui RADU MAZARE a declarat ca in arest nu sunt permise ganterele si astfel a ales varianta cu SACULETII DE NISIP pentru ca acesta sa-si poata mentine conditia fizica.

Citeste si: Dosarul lui RADU MAZARE privind RETROCEDAREA unor TERENURI, AMANAT pentru 5 mai

“I-am adus si niste saculeti de nisip, sa poata face exercitii cu ele, ca altceva, gantere, nu e posibil”, a spus iubita lui RADU MAZARE, in timp ce fiul fostului edil al Constantei a completat: “In conditiile astea face doar abdomene si ce mai are loc. De flotari nu prea are loc, pentru ca este mic spatiul dintre paturi”.

Raducu Mazare a mai dezvaluit si ca tata sau a capatat o porecla in arest. “Are si o porecla, li se spune ca stau atarnati ca maimutele de geam., cand fumeaza. Este un statut pentru cei care stau agatati pe gratii”.

Citeste si: MOTIVAREA de arestare a lui MAZARE: Lasarea in libertate ar fi avut o rezonanta negativa in societate

Privitor la planurile de viitor, RADU MAZARE nu se asteapta sa petreaca 1 MAI in libertate. Fostul primar este convins ca procurorii vor cere prelungirea mandatului de arest preventiv cu inca 30 de zile.

Sursa foto: unica.ro