RADU MAZARE ramane in AREST

Inalta Curte de Casatie si Justitie judeca contestatia procurorilor DNA la decizia prin care judecatorii au hotarat ca fostul primar al Constantei sa fie cercetat la arest la domiciliu.

UPDATE 23.07: RADU MAZARE va fi cercetat in continuare in AREST, in dosarul in care este acuzat ca a luat mita noua milioane de euro de la firme pe care le-a sprijinit in obtinerea de autorizatii, dupa ce instanta suprema a admis contestatia DNA la inlocuirea masurii cu arestul la domiciliu.

Ieri, RADI MAZARE a obtinut o hotarare care il ajuta sa scape de arest preventiv in conditiile in care DNA a cerut Instantei Supreme prelungirea sederii dupa gratii cu inca 30 de zile, cerere care a fost respinsa, informeaza B1 TV.

CITESTE SI: RADU MAZARE, in AREST LA DOMICILIU

DNA considera ca MAZARE trebuie sa mai stea in detentie pana cand dosarul va fi inaintat la instanta competenta.

MAZARE ar trebui sa paraseasca arestul la 1 iunie. Daca decizia de miercuri va fi definita, acesta ar putea merge in arest la domiciliu, asa cum a decis saptamana trecuta Instanta Suprema.

CITESTE SI: RADU MAZARE a scapat de AREST! ICCJ a decis plasarea edilului in AREST la DOMICILIU

Fostul primar al Constantei este acuzat de abuz in serviciu, luare de mita si conflict de interese. Procurorii DNA l-au acuzat ca a primit 2 milioane de euro de la oameni de afaceri pentru a emite autorizatii de constructie.

Sursa foto www.evz.ro