Radu Mazare, demonstratie de flyboarding la Mamaia / VIDEO

Radu Mazare, primarul din Constanta, a facut o demonstratie de flyboarding in statiunea Mamaia, alaturi de alti cinci cunoscuti. Edilul de la malul marii este recunoscut ca fiind adeptul sporturilor extreme.

Radu Mazare a facut, in aceasta dimineata, o demonstratie de flyboarding  in statiunea Mamaia, in cadrul careia primarul constantean a demonstrat ca antrenamentele incepute acum mai bine de o luna i-au prins foarte bine.

Flyboarding-ul este un sport extrem, iar pentru practirea sa ai nevoie de placa cu clapari care este pusa in miscare de un jet puternic de apa care vine printr-un furtun alimentat de motorul unui skijet.

“Sunt obisnuit cu senzatiile prin aer pentru ca ma dau mult cu zmeul, dar aici este mai mult o chestiune de control. Este un fel de combinatie intre sportul de apa si snowboarding. Iti lucreaza mult gambele, dar la un moment dat trebuie sa te relaxezi si sa nu stai prea mult timp incordat. Flyboarding-ul este interesant si ispititor la fel ca o fata pe care deabia ai cunoscut-o” a declarat Radu Mazare.

Sursa foto si video: rtv.net