RADU MAZARE, despre STENOGRAME: Tot ce au inregistrat securistii 3 ani de zile au fost interceptari amarate

Primarul Constantei, RADU MAZARE, a declarat, joi, ca este nevinovat si a calificat drept amarate inregistrarile facute in ultimii trei ani de “securisti”.

“Sunt nevinovat, asta e o absurditate sa fiu acuzat ca am luat spaga. Stii cum e cu evreul? Si asa… si cu banii luati. Sunt mandru de cartierul pe care l-am facut si este realizarea mea cea mai mare. Ma gandeam ca m-au anchetat de trei ori ca sunt antisemit. Il incepeau, iar il clasau. Securistii m-au urmarit si la restaurant. De unde stiau ei ca sunt la restaurant? Mascatii m-au pandit si au tabarat peste mine. Tot ce au inregistrat securistii trei ani de zile au fost trei interceptari amarate”, a spus Radu Mazare, inainte sa plece la Primarie. 

Vezi aici stenograme din dosarul RADU MAZARE

RADU MAZARE s-a plans si de conditiile din inchisoare si a spus ca asteapta recursul, adaugand ironic “poate ma baga iarasi la sforait”.

Conditiile de acolo erau groaznice. Rusanu, care datorita varstei si etatii, era asa undeva pe sus. E adevarat ca le sforaie, dar nu l-am ttit. Mai erau vreo doi ardeleni care il injurau pe Basescu. Libanezul saracul care a spus ca cum scapa pleaca si vinde tot. Nu pot sa plec deocamdata, astept recursul, sa vedem ce-o fi. Poate ma baga iar la sforait!”, a mai spus RADU MAZARE.

Foto: Realitatea TV