Radu Mazare, dupa incidentul cu Hamza: Voi interzice skijeturile in Mamaia

radu-mazare-mamaia-bataie-hamza

Primarul Constantei, Radu Mazare se gandeste sa interzica skijeturile in statiunea Mamaia, pentru ca turistii sa nu fie raniti. Masura ar putea fi adoptata dupa incidentul petrecut, luni, intre Radu Mazare si fotbalistul Younes Hamza de la Petrolul Ploiesti.

Edilul de pe litoral a declarat, pentru Gandul, ca folosirea skijetului in zonele populate poate fi sport periculos, mai ales daca se conduce cu viteza.

„Ma gandesc serios sa interzic skijeturile in Mamaia, ca nu se poate asa ceva. Si asa au fost pana acum multi morti si accidente pentru ca pune mana pe un skijet de 200 de CP care alearga cu 100 km/h un destept care e treaz, nu este treaz si asa omoara oameni”, a spus Mazare.

Radu Mazare a mai precizat ca in strainatate, zona de schi-jeturi este strict delimitata si a adaugat ca zona spre Navodari ar putea fi o varianta.

„Probabil zonele vor fi undeva spre Navodari sau unde or fi, in zone care nu sunt populate. Sa nu mai vedeti in Mamaia schi-jeturi si oameni calcati de skijeturi. Eu si asa am avut mai multe presiuni pe tema asta insa am zis sa ramana totusi permisiva, dar acum daca am trait-o pe pielea mea…”, a mai spus Radu Mazare. 

Reamintim ca Younes Hamza, atacantul tunisian de la Petrolul Ploiesti, a declarat, luni, ca a fost lovit de oamenii care ii asigurau paza primarului Constantei, Radu Mazare, in timp ce se dadea cu skijetul.

“Este adevarat ca m-au batut. Eram la Mamaia, la plaja. Eram in apa cu un skijet, iar primarul era sa intre in mine, facea parasailing. Bine ca l-am evitat. A inceput sa ma insulte”, a spus Hamza.

De partea cealalta, Radu Mazare a declarat ca Younes Hamza a fost cat pe ce sa-l omoare cu skijetul.

“Un baiat, care ulterior am aflat ca ar fi fotbalist, se plimba cu skijetul total aiurea si a intrat in mine, dupa care a inceput sa ma injure. Dupa aceea a continuat sa ma insulte si sa incerce sa ma calce cu acel skijet. Eu ma plimbam linistit cu zmeul si a venit acest descreierat sa dea peste mine. Cum va imaginati ca as fi putut sa-l lovesc eu, cu un zmeu, pe el, care avea cai putere sub el?! Astept sa vina avocata si voi face plangere impotriva acestui Hamza si il voi da in judecata pentru tentativa de omor. Am 30 de martori, printre care salvamarii. Am aflat, ulterior, ca mai devreme, nestiind sa se plimbe cu acest skijet, era sa loveasca un copil. E exact ca si cum tu ai fi cu bicicleta, eu te lovesc cu masina si dupa aceea tot eu ma plang!”, a declarat Radu Mazare pentru gsp.ro. 

Foto: replicaonline.ro